Atelier Feng Shui

Cele 4 aspecte principale ale vieții. Partea 2-a: RELAȚIILE INTERUMANE

Arta feng shui cât și psihologii moderni consideră 4 aspecte ale vieții că fiind cele mai importante:

  • Prosperitatea
  • Relațiile interumane
  • Sănătate
  • Cariera

Dupa ce am discutat despre Cariera (vezi articolul AICI), voi continua cu influența feng shui-ului în Relațiile Interumane, un aspect atât de fierbinte pentru noi toți!

De cele mai multe ori mi se cere să fac în așa fel încât feng shui să susțină relația de cuplu, să aducă fericire în dragoste sau  un partener potrivit.

Și chiar asta face feng shui prin potențarea energiilor de relații interumane. Astfel, tu te încarci cu energie pozitivă și atragi exact ceea ce îți dorești. Sau, dacă ești deja într-o relație, starea de bine pe care o resimți, relaxată și în armonie cu mediul casei tale, te ajută să radiezi, să discuți mai calm, să vezi lucrurile mai roz și mai optimist iar, în final să fie mai liniște. Evident, feng shui nu îți rezolva problemele de cuplu dar energia și starea de bine pe care o ai te susține să le rezolvi chiar tu!

Este însă suficient să credem că relațiile interumane se referă doar la relația de cuplu?

Ei bine, nu. Pentru că succesul se întâmplă prin oameni. La locul de muncă sunt oameni, în afacere interacționezi cu oameni iar în final, tot ceea ce faci este dedicat altor oameni care se bucură de rezultatul muncii tale. Energia cu care ești încărcată este este exact cea pe care o pui în relațiile interumane și, ca urmare, tu atragi același tip de energie. De cele mai multe ori, odată schimbată energia casei, efectul nu se oprește la ușă , adică doar să te simți bine acasă, ci îl iei cu tine și la locul de muncă, la birou, la cabinet. Iar cei din jur observă că ai altă stare și reacționează ca atare.

Oamenii potriviți te ajută în carieră, te susțîn să crești la nivel personal, te împing uneori să te dezvolți și să te autodepășești, cu un sfat, o informație, o vorba bună, chiar o opinie contrară și, de cele mai multe ori, cu fapte concrete

Și unde mai pui că, odată activate aceste energii, toți din casă se vor bucura de ele!

Relațiile interumane îți aduc împlinire și îți deschid drumul către ceea ce ești tu cu adevărat, îți poți pune în aplicare vocația și îți împlinești destinul

 

Cu drag, Ioana

 

Citește și articolul anterior despre carieră și vocație

You Might Also Like

Comodo SSL