Coloanele Destinului

“Passion with Benefits” sau cum să îți transformi pasiunea in afacere

Știi expresia aceea din filmele americane, când doi prieteni, un el și o ea, își spun ”friends with benefits”?

 

Esența expresiei reprezintă forma în care cineva obține tot ce este mai bun din mai multe locuri, situații, contexte, roluri, în același timp.

 

Programul meu online de 4 săptămâni Passion with Benefits are ca obiectiv obținerea acelei afaceri, acelui stil de viață care sa-ți aducă la un loc beneficiile, avantajele pe care le aveai sau primeai înainte din mai multe părți. Acum. Toate vor veni de la o singură sursă de abundență  și prosperitate, afacerea ta

 

Am ales să păstrez această denumire în engleză pentru că nu am găsit nicio traducere suficient de bună care sa exprime relația intimă pe care o avem fiecare dintre noi cu pasiunile noastre. Unele dintre ele active, altele neexprimate, unele nici măcar conștientizate.

 

Misiunea mea este să te ajut să îți construiești o afacere bazată pe pasiunile tale, astfel încât să poți trece la următorul nivel de prosperitate și să îți trăiesti viața liberă așa cum îți dorești.

 

Passion with Benefits are o poveste foarte simplă: cei 20 de ani de experiență în marketing și vânzări s-au întâlnit la un moment dat cu o pasiune puternică pentru Feng Shui și Coloanele Destinului. Nu după mult timp, am realizat că amândouă fac parte din mine în aceeași măsură și, astfel, am realizat propria afacere care m-a eliberat de frici, care mi-a dat acea libertate de  a fi eu insămi și de a face în același timp ceea ce-mi place.

 

Acum sunt într-o nouă misiune personală: aceea de a te ajuta pe tine să îți construiești afacerea bazată pe pasiunea sau pasiunile tale pentru că știu care este acel sentiment pe care îl ai în momentul în care simți că ești liberă și că poți conta pe tine în orice moment, iar aceasta este etapa de la care cred că te poți cu adevarat dezvolta în continuare.

 

Și, pentru că este vorba nu doar despre a-ți descoperi pasiunea și atuurile tale, ci despre cum le poți transforma într-o afacere sustenabilă care sa îți ofere libertatea și împlinirea pe plan personal, în cadrul programului înveți să-ți formulezi ideea, să schițezi un model de afacere sanatos și un plan concret pentru a o pune în aplicare.

 

Astfel, programul Passion with Benefits este online si are 4 module săptămânale. Fiecare modul cuprinde un set de teme pe care le poți rezolva pe parcursul unei singure zile sau treptat în cursul săptîmânii, în momentele tale de liniște. Tot ce vei avea nevoie este o conexiune bună la internet  și, de ce nu, un caiet și un creion.

[mie îmi place mult mai mult să scriu pentru că simt că se materializează mult mai bine ceea ce aștern pe hârtie].

 

De asemenea, programul mai conține o serie de sesiuni interactive, one-to-one, în care voi explora împreună cu tine suportul pe care îl ai în destin, dat de analiza coloanelor destinului și atuurile care te vor ajută să îți atingi potențialul maxim.

 

Ce vei avea la final? Vei avea acea idee care îți oferă claritate și un plan cu care să treci imediat la acțiune.

 

Așadar, dacă ești acea femeie ambițioase cu spirit antreprenorial, care vrea o schimbare benefică în viața ei, gata să treacă la urmatorul nivel de Prosperitate, nu mai amâna să îți pui în aplicare visele și fă primul pas.

Profita de timpul petrecut cu tine în aceste zile de vacanță și gândește-te care este acel lucru pe care îl faci cu mare placere și care îți permite să te exprimi pe tine, așa cum ești tu. Acel lucru numit Pasiunea ta.

 

Cu drag, Ioana

You Might Also Like

Comodo SSL