Feng Shui

Remedii Feng Shui in 2015

Energiile anuale sunt cele care se schimbă în fiecare an așa cum se schimbă și însemnătatea fiecărui an în sine

Cele mai bune zone dintr-o locuință sau spațiu comercial in 2015 sunt N, SV si E. Se spune ca cei care au intrarea, biroul, livingul la N, E si SV vor beneficia de prosperitate.

Pentru a-ți da seama unde sunt aceste zone citește: 5 pași simpli de a identifica zonele energetice din casă sau birou

Anul acesta nu faceți renovări in zona de V a locuinței, biroului etc. Nu petreceți timp in secțiunea de V a casei pentru că aici acționează una dintre cele mai negative energii care aduce ghinion. Ca să nu fie activată, pe lângă remedii trebuie evitată mișcarea sau activitatea în zonă .

În unele cazuri nu veți avea de ales pentru ca este posibil ca în acea zonă să fie ușa de la intrare, un hol de trecere, bucătărie sau alte zone ce nu pot fi evitate. Dacă va aflați într-o astfel de situație folosiți clopoțeii de vânt (cei metalici cu 6 brațe) sau un vas rotund, negru, cu apa si sare – acestea fiind remediile recomandate zona de V.

Daca aveți televizorul  în această zonă el trebuie neapărat mutat.

Dacă biroul este in zona de V este bine să fie mutat sau măcar rotit cu spatele la V și fața către N astfel încât cel care lucrează la biroul să privească către prosperitate. Ideal este să apelați la serviciile consultantului Feng Shui pentru o analiză completă dar dacă nu este posibil este bine să faceți aceste mici mutări

Alte remedii importante în 2015 sunt:

  • 6 monede de metal legate cu șnur negru (sau fără șnur) în zone de SE
  • Bambuși sau decorațiuni din lemn în zona de S și NE
  • Vase ceramice, pietre sau cristale în zona de NV și centrul casei

Aceste remedii sunt remedii anuale, care sunt valabile pana in luna februarie 2016 si nu au legătura cu remediile generale ale casei obișnuite în urma analizei Feng Shui.

Vedeți mai jos o schiță sugestivă a remediilor pentru a fi mai ușor de aplicat

remedii 2015

Remediile le gasiti cu usurinta la orice magazin de specilaitate sau online

Spor la treaba!

Cu drag,

Happily ever after

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Comodo SSL