Coloanele Destinului

Ce spun “Coloanele destinului” despre cariera ta? – Aspectul #1: Resursele

“Diana”, așa am ales să o numesc, are un destin influențat de exces de Resurse ce trebuie diminuat, consumat

Resursele de referă la tot ce susține viața (sănătate, spiritualitate, hrana, casa, cunoaștere, educație, gândire)

După 2 falimente răsunătoare, cu datorii și copil de crescut, Diana a decis să nu renunțe și să se repoziționeze, de data asta, însă mult mai atentă la propria persoană și mult mai în cunoștința de cauză

Și-a pus multe întrebări. Poate nu sunt afacerile pentru ea? Poate ar trebui să se angajeze și gata, toate grijile să dispară?

Simțea că antreprenoriatul este cel care îi satisface gustul libertății, a timpului petrecut cu copilul și a programului flexibil dar, încotro?

 

Pe baza analizei “Coloanelor Destinului’ a înțeles indicii importante despre drumul ei în viață. I-a arătat un destin de profesoara!  Un destin cu exces de resurse ce trebuiau consumate.

  • Dacă ai deficit de resurse în destin, când întâlnești acest aspect în noroc, îți va fi favorabil pentru că te echilibrează. În perioade de Resurse favorabile  îți va fi benefică educația, vei avea o relație buna cu mama, va avea acces la studii înalte și îți vei dori o familie, o casa. De asemenea este posibil să fii deschisă mai mult ca oricând către spiritualitate, cercetare și studiu.
  • Dacă ai exces de Resurse în destin, așa cum este cazul Dianei și apar, în plus și în noroc, Resursele îți vor fi  nefavorabile pentru că un exces te dezechilibrează. Sunt posibile probleme de sănătate, depresii, dependente (excese).  De exemplu Resursa apa în exces poate genera probleme cu alcoolul, cea de Foc cu fumatul, iar cea de Metal poate genera depresii.

În aceste perioade primești lecții. Este bine să înțelegi să-ți controlezi excesele sau pornirile în această direcție. Partea bună este că, odată lecția învățată vei evolua major. Te ajută sa-ți organizeze viață – dieta, sport, stil de viață, spiritualitate.

 

În viața de zi cu zi, acest exces va trebui consumat. Adică, aspectul Resurse pus a treaba. Astfel, profesii precum profesor, mentor, coach, profesii dedicate studiului și a învățării dar și medic sau cercetător vor aduce echilibru si te vei simți împlinită.

 

Ce a făcut Diana?

S-a repoziționat în business către cursuri, a renunțat la comerț clasic și și-a definit foarte clar scopul de a-i învăța și ghida pe oameni. Destinul ei este despre a studia și a-i învăța pe alții, de a se pune în slujba oamenilor și a interacționa permanent cu ei

Astăzi o vedem pe scenă, ține prezentări și cursuri, este apreciată pentru asta dar, mai ales se simte împlinita. Banii și succesul , mult peste ce a realizat vreodată,  au venit ca o consecință firească a acestor lucruri, cu acel sentiment de împlinire a omului care și-a găsit drumul

Prin cursuri, ea consumă exact energia data de elementul dominant din coloanele destinului, consumă excesul unui element și așa se echilibrează

 

Ți-ar prinde bine, cu siguranță să știi cum te influențează aceste aspecte și să te orientezi în cariera și profesie în cunoștința de cauza, astfel încât să nu ajungi la momentul în care nu mai poți, nu ești împlinită, nu reușești ce ți-ai propus pentru că nu ești făcută pentru asta. Mai multe detalii AICI


Sa ne reamintim:

Cele 5 aspecte ale vieții sunt generate de interacțiunea dintre cele 5 elemente: Foc, Pământ, Metal, Apă, Lemn

Interpretarea Coloanelor Destinului cât și Coloanele Norocului se face din perspectiva acestor aspecte: Colegi (C), Resurse (R), Inteligență (I), Bani (B), Putere (P)


Află ce aspecte îți influențează destinul și ce poți face pentru a-ți atinge potențialul și a-ți împlini destinul

Ce sunt coloanele destinului? Citește AICI

Vreu să știu mai multe

You Might Also Like

Comodo SSL